In de vogelhut

When you have seen one ant, one bird, one tree, you have not seen them all. - E. O. Wilson

Toen ik voor de tweede keer naar de fotohut kon gaan twijfelde ik even. Het was vrij kort na elkaar, zou ik dan nog wel wat 'nieuws' zien? Maar toen bedacht ik me dat er nog zoveel foto's waren die ik net anders had willen nemen en dat er ook nog best andere dieren konden zitten die ik de vorige keer niet had gezien. Dus uiteindelijk ging ik toch weer met goede moed op pad.

En ik moet zeggen; je ziet natuurlijk veel vergelijkbare dingen, maar het was toch opnieuw weer een mooie ervaring. Het licht was weer anders en ook de dieren. Het eekhoorntje kwam vlak voor het raampje zitten en in plaats van alleen snel langs te rennen nam hij nu ook af en toe de tijd om wat te eten. Er waren veel jonge vogeltjes en dit keer dan ook de Vlaamse Gaaien (zoals ik in mijn vorige post al liet zien). Het mooie aan de natuur blijft dat het telkens anders is. Soms moet je het willen zien, maar het blijft mooi. 

fotohut-drunen2-lucinde-DSC
fotohut-drunen2-lucinde-DSC
fotohut-drunen2-lucinde-DSC
fotohut-drunen2-lucinde-DSC
fotohut-drunen2-lucinde-DSC
fotohut-drunen2-lucinde-DSC
fotohut-drunen2-lucinde-DSC
fotohut-drunen2-lucinde-DSC
fotohut-drunen2-lucinde-DSC
fotohut-drunen2-lucinde-DSC
fotohut-drunen2-lucinde-DSC
fotohut-drunen2-lucinde-DSC
fotohut-drunen2-lucinde-DSC
fotohut-drunen2-lucinde-DSC
fotohut-drunen2-lucinde-DSC
fotohut-drunen2-lucinde-DSC
fotohut-drunen2-lucinde-DSC

Locatie:
Fotohut Drunen

Last modification: do 15 juli 2021